Gevelreiniging

Ontmossen van daken

Reinigen met heet water

Het reinigen met het heet water systeem. Bij dit systeem wordt gereinigd met zuiver water onder aangepaste druk en temperatuur. Deze techniek heeft als voordeel dat het authentiek uiterlijk van de oppervlakte behouden kan blijven. Heet water in combinatie met gevelshampoo geeft het perfecte resultaat.

Reinigen onder hoge druk

Om oppervlakkig vuil te verwijderen, als voorbereiding van schilderwerken of voor het aanbrengen van nieuwe voegen past AWL GEVELREINIGING het reinigen onder hoge druk toe. Hierdoor worden alle losse deeltjes, mos en algen verwijderd en gaan de poriën van de ondergrond open.

Chemisch reinigen

De tijd van fluorwaterstofzuur, zoutzuur en meer van dit soort agressieve reinigingsmiddelen is gelukkig voorbij, maar het reinigen met chemische ondersteuning blijft door ontwikkeling van nieuwe en milieuvriendelijke producten mogelijk. Toegepast bij zware verontreiniging door verkeer en industrie.

Ontmossen van de gevel(s)

Ontmosser wordt aangebracht. deze dood het mos en de algen tot in de kiemen. naderhand worden de gevels afgespoten met warm water

Reinigen van industriegevels of panelen

Gevel wordt ingezeept, ingewassen en afgespoten met warm water. Deze combinatie is ideaal voor het verwijderen van vuil, smog en andere aanslag. 

Neem zeker ook een kijkje bij onze referenties

Eveneens is AWL gespecialiseerd in het schilderen, uitslijpen en herinvoegen van gevels

INTERESSE IN EEN GRATIS OFFERTE ? KLIK HIER OF BEL 0479/348154